Çocuk Giyim İmalatçılar





















































ÇOCUK GİYİM İMALATÇILAR - DÜNYANIN EN BÜYÜK ÇOCUK GİYİM İMALATÇISI : Toptan satış yapan imalatçı firmalar arayanlar, imalattan toptan bebek ve çocuk giyim ürünlerini bizde bulabilirsiniz, bir mağazaya bebek giyim ve çocuk giyim ile alakalı her türlü tekstil ürünlerini imalat fiyatlarına bizde bulabilirsiniz, en ucuz çocuk giyim imalatçıları.

ÖNEMLİ NOT : SATIŞLARIMIZ İMALAT FİYATLARINA OLDUĞU İÇİN TOPTANDIR BU YÜZDEN MİNİMUM 1000 TL' lik BİR TALEP OLMALIDIR, +K.D.V UYGULANIR. ÜRÜNLER YAŞ GRUBUNA GÖRE SERİLİ VE PAKETLİDİR. RESİMDEKİ KODE NUMARALARI ÜRÜNÜN FİRMAMIZDAKİ KODUDUR. BU KODA GÖRE ALTTAKİ İLETİŞİM NUMARASINDAN İRTİBAT KURARAK KOD NUMARASINA GÖRE SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ. AYRICA KAPIDA ÖDEME SİSTEMİMİZ YOKTUR. ÖDEME ŞİRKETİMİZİN HESABINA DÜŞER VE KARGO ÜCRETİ MÜŞTERİYE AİT OLARAK GÖNDERİLİR.















Title: Çocuk Giyim İmalatçılar
Rating: 10 out of 10 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Writed by enucuzal

2 yorum

avatar
Adsız

bebe giysileri imalatı yapan firmalar, çocuk elbiseleri üretimi yapan firmalar, en ucuz ve en cazip fiyata bebek ve çocuk kıyafetleri toptan imalat yapan firmalar.

avatar
Adsız

ÇOCUK GİYİM İMALATÇILAR : En ucuz fiyata bebek giyim ve çocuk giyim ürünleri satınalabileceğim, bebe kıyafetleri imalatçıları ve çocuk giyim imalatçıları, yerli üretimi kaliteli çocuk elbise toptancıları.